Lifestyle

Dé festival trends van dit jaar

Yeaah het festival seizoen is begonnen. Dit betekent lekker genieten van goede muziek, beauty en natuurlijk leuke outfits. Op het grote Amerikaanse festival ‘Coachella’ wordt ieder jaar weer de toon gezet. Iedereen die het festival bezoekt doet zijn best om ‘festival fashionably’ op te vallen. Van de meest uitdagende outfit (check Rihanna eens) tot super comfortable ootd’s, streetstyle looks en natuurlijk de welbekende bohemian style.

De leukste outfits die we zagen waren een mix van de trends van afgelopen jaren en nieuwe interessante trends.

Wat we al eerder zagen

Franjes

 

✌?➕L.O.V.E ☮️

Een bericht gedeeld door Sigail Currie (@s.dotcurrie) op


Franjes doen het al jaren goed tijdens festivals. Logisch ook, want franjes bewegen heerlijk mee op de muziek én maken van een simpel outfitje toch een feestje.

Hoge split

Het is warm en je hebt het hele jaar getraind. Een beetje huid laten zien moet dan kunnen. Lange jurken en rokken met een hoge split (vaak tot aan de heup) zijn ideaal. Net niet te bloot, maar wel genoeg om naar te spieken.

Bondage

Een beetje kinky is het wel. En misschien soms ook wel beter om in de slaapkamer te houden, maar sommige festival bezoekers weten de leren, strakke bandjes om de nek, benen en heupen zo te dragen dat het buiten de slaapkamer een heel andere vibe geeft.

De trend van nu

Van de schouders

Je ‘everyday’ off shoulder top kun je prima dagen tijdens festivals. Een simpele top wordt al snel een festival oufit als je je schouders laat zien.

 

Bralettes

 

Back to life, back to reality ✌?????

Een bericht gedeeld door Grace Mahary (@gracemahary) op

Je lingerie onder je kleding dragen hoeft niet meer. Bralettes (een bh zonder beugel en voorgevormde cups) zijn fashionable en draag je het liefst over een t-shirt of – als je lef hebt- gewoon zo boven een kort rokje of flared jeans.

Bodysuits

Beyoncé draagt ze al jaren tijdens optredens. Als festival-ganger combineer je hem met een jeans short, hoge boots en eventueel een lang, luchtig vestje voor als het wat kouder wordt.

De leukste nieuwste trends

Zeemerminnen

Was deze trend voorheen vaak te zien door de blauwe, paarse en turquoise haarkleuren, nu zijn de kleuren en vormen van de zee ook op festivals te zien.  Schelpjes tassen, paarse glitter shorts en mosgroene jurkjes zetten de toon.

Mirrored metallic tops

Alles dat glimpt doet het goed op festivals. De mirrored metallic tops kunnen op allerlei manieren gedragen worden.

Shop jouw festival outfit!

Ben je geïnspireerd? Heb jij al zin om voor het festival seizoen te shoppen? Deze fashion items van Veramour zijn festival proof!

veramour fashion

Bralette

festival trends

Franje t-shirt

festival trends off shoulder

Off Shoulder Top

festival trend

bodysuit

 

festival trends

Short

festival trends

Top

festival trends

Lange rok met hoge split

festival trends

Spijkerjurkje

festival trends

Top

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm