Black Hair

Festival Proof haar

festival-proofEr zijn deze zomer weer genoeg festivals. En ook jij zult er vast en zeker nog een aantal bezoeken. Maar ken je dit gevoel ook: na een hele dag dansen, springen en lopen zit je haar niet meer zo mooi als dat het eruit zou moeten zien. 4 tips om je haar festival proof te maken:

____________________________________________________________________________________________

  1. Neem je paraplu mee!
    Je weet nooit wanneer het gaat regenen.Het ene moment schijnt de zon en binnen een paar seconden kan de regen met bakken uit de hemel vallen. regenIedereen weet dat het weer onvoorspelbaar is. Houd er rekening mee en bescherm je kapsel tegen deze vorm van weersinvloeden. Een kleine paraplu mo
    ét wel in je tas passen!

  2. Simpel, maar stijlvol
    Festivals zijn leuk, gezellig en vaak druk. Als het goed is, ga je uit je dak en daarbij kun je geen ingewikkelde kapsels gebruiken. Draag jouw haar dus simpel, maar zeker stijlvol.

  3. Het haarelastiek
    Een echte hairsaver is en blijft het haarelastiek. Draag jij je haar los tijdens een festival en wil het na een tijdje echt niet meer goed zitten? Zorg er dan voor dat je een goede haarelastiek bij de hand hebt. Zo kun je jezelf makkelijk en snel een ‘nieuw kapsel’ aanmeten. Vergeet dan natuurlijk niet je borstel mee te nemen!
    Het is overigens beter om in een drukke menigte je haar vast te dragen, zodat beschadiging (denk aan wrijving tegen je kleren, vast komen te zitten aan sieraden enz.) kan worden voorkomen.

  4. Keep it Moisturized
    Speciaal voor de dames met kroeshaar/krullend haar: gebruik een goede moisturizer om je haar te beschermen tegen de (hopelijk) felle zon, maar ook om er voor te zorgen dat je haar niet droog wordt.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies