Fashion

Favoriete zomer outfit van fashion blogger Larissa

larissa_rom_hats_to_heels_c

Nu het eindelijk lekker weer is, is de zomer wat betreft ons pas echt begonnen! Drie fashion bloggers delen daarom met ons hun favoriete zomeroutfits. Larissa van www.fromhatstoheels.com is dol op de crop top!

Lariss_from_hats_to_heels

[block_quote cite=’- Larissa – From Hats To Heels‘] Sinds mijn oog viel op de crop tops, ben ik er zelf niet meer uit te slaan. Na een veel te lange winter in coltruien en maillots onder mijn broek, laat ik mijn bikini body deze zomer graag tot haar recht komen in een losse crop top met een body-con rok. Een dergelijk topje gaat ook goed met skinny jeans voor de wat koudere dagen. Hoge hakken en een cat-eye zonnebril erbij en ik ben klaar voor een terrasje of een avondje Bloemendaal. [/block_quote]

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm