Beauty

Fake it || Nepwimpers op je bruiloft

Je jurk is prachtig, je schoenen staan er prachtig onder, je haar zit perfect en je make up is on fleek. Wil je laats genoemde net dat beetje extra geven? Kies dan voor nepwimpers. Hoewel mascara al het nodige werk verricht om je wimpers extra te doen laten opvallen, verdubbel je met nepwimpers het effect.

Maar wat voor wimpers moet je kiezen?

One by One wimpers: Met de one by one wimpers creëer je een super natuurlijke look. De wimpers worden haartje voor haartje aangebracht. Ik heb het zelf al een aantal keren laten plaatsen. En dat het er natuurlijk uit zag viel ook anderen mensen op, die spontaan complimentjes gaven over mijn ‘echte’ wimpers.  De haartjes die worden gebruikt zijn gewichtsloos en je kunt er gewoon mee zwemmen en sporten. De wimpers blijven 4 tot 8 weken zitten, en je kunt tussentijds bijvullen. Zo zien ze er uit bij mij:
wimperextensions_almere_megisa

wimperextensions_almere_megMeer info over de one by one wimpers lees je hier.

Valse ‘plukjes’ wimpers: Na mijn one by one wimper ervaring, probeerde ik ook eens de ‘plukjes’ wimpers. Deze wimpers worden dus niet één voor één geplaatst, maar hebben per deel een aantal plukjes wimpers die worden vastgeplakt. Ze zien er zo uit. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en krultypen. valse_wimpers_

De wimpers blijven zo’n 3 weken zitten. Dan moet je wel voorzichtig zijn met douchen, want er mag niet teveel water op komen.
Zo zien ze eruit wanneer je ze hebt laten opplakken:

valse_wimpers_after

valse_wimpers_meg2

Meer info over deze wimpers en over het verschil met de one by one wimpers lees je hier. 

Old skool Nepwimpers: last but not least, kun je ook gebruik maken van de nepwimpers zoals we die al jaren kennen. Je koopt een hele rij nepwimpers en plakt de rand van de wimpers net boven je eigen wimpers voor een vollere look. Deze wimpers zijn er in tal van verschillende maten, lengtes en zelfs kleuren.

eyelashes

 

Ook deze kunnen prachtig staan, mits je de juiste wimpers uit kiest. Megisa make up Mac - Avlon

Welke je moet kiezen?

Het hangt natuurlijk echt van je eigen voorkeur af. Wil je gaan voor de meest natuurlijke look, dan kies je voor de one by one wimpers. Je hebt er wel geduld voor nodig, want het laten plaatsen van dergelijke wimpers neemt zo’n twee uur in beslag. Minder tijd? Ga dan voor de valse plukes of de volledige valse wimper, die je gemakkelijk op plakt.

Succes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm