Facebook WINnactie! Een 'strik' in je haar! [CLOSED]


De sjaal is terug! En hoe! Overal spotten wij dames met een sjaal geknoopt in het haar. Sjaals met een drukke print (dierenprintjes zijn hot!), maar ook met een enkel kleurtje. En de manier van binden? Variatie is het toverwoord! Met een strikje, zonder strikje , de turban, over je hele hoofd of juist niet…de keuze is aan jou. De sjaal is deze zomer echt een must-have en daarom maken wij graag twee MBH-lezeressen blij met een strikje voor in het haar!
2x Fashionable!
We geven twee (voorgevormde) headbands weg. Beide zijn uiteraard geschikt voor meiden met krullen, glad haar, weave.
1. De witte strik

De Crochet headband van het Spaanse merk Stradivarius is van katoen en kun je gemakkelijk over je hoofd schuiven, waarna je er een strikje inbind. De headband heeft een wit/beige kleur en past, vanwege het aanwezige elastiek in de categorie “one size fits all”.
2. De Jeans strik

Met deze voorgevormde jeans strik zit je deze zomer helemaal goed. Het is een katoenen strik, met daarin verwerkt een dun ijzerdraadje, zodat je de strik kan vormen zoals je wilt én zodat de strik ook blijft zoals je hem had gevormd (vat je ‘em?). Ook deze strik komt van het Spaanse merk Stradivarius.
Zo win je ‘em!
Winnen is heel erg simpel. “Like” ons op Facebook en vul daarna het onderstaand formulier in. Je maakt dan kans op een van de twee strikken!
Get inspired

Prachtige natural look! We spotte deze dame in Barcelona. Een simpele witte jurk, maak je af met een strikje in het haar.

Een bos vol krullen en een grote strik in het haar. Rihanna heeft het zeker begrepen!

Angela Simmons kiest voor zacht roze met een schattig bloemetje

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!
Wees niet getreurd, binnenkort geven we weer leuke prijzen weg!

 

 

2 REACTIES

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld