Beauty

Fabvisi Hair & Beauty Beurs || Fotoverslag

Zondag was het dan zo ver. De eerste grote hair & beauty beurs van Nederland vond plaats in de RAC Hallen in Den Haag. Al heel vroeg hadden enkele bezoekers zich voor de deur verzameld om als eerste het aanbod van de standhouders te bekijken. En er was genoeg te zien. Van natural haarproducten tot weaves en pruiken. Maar je kon ook je haar laten tangen, weaven en nagels laten lakken. Kortom een heel leuk uitje voor jou als black hair lady (of man?). Laat de foto’s verder voor zich spreken!

 Heb jij een foto gemaakt bij onze stand? Bekijk deze dan op onze Facebook page!

 Fotograaf: Ruchama Woerdings

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies