Interviews

Fab Visi Hair & Beauty Beurs UITGESTELD

Stichting Fabulous Visions, afgekort Fab Visi, organiseert op zaterdag 5 november 2011  1 APRIL 2012van 11.00 – 22.00 uur in het World Fashion Centre te Amsterdam de Fab Visi Hair & Beauty Beurs. Het is de eerste grote consumentenbeurs met Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische vrouwen als doelgroep.

Haar, mode, cosmetica, gezondheid en lifestyle zijn belangrijke kernwoorden. Nog niet eerder in Nederland zijn Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische vrouwen op een hair – en beautybeurs het middelpunt van de aandacht geweest. Stichting Fabulous Visions brengt daar verandering in door de eerste Fab Visi Hair & Beauty Beurs te realiseren. De stichting vindt dat deze vrouwen een speciaal platform verdienen als het om de onderwerpen ‘hair’ en ‘beauty’ gaat. Wat hen betreft is het World Fashion Centre, dé ontmoetingsplaats voor de mode, bij uitstek de ideale locatie voor dit unieke evenement.

De stichting heeft heel wat in petto voor het publiek. Onder meer haar- en modeshows, demonstraties, optredens en make-overs worden de ingrediënten van dit gezellig dagje uit. Bezoekers kunnen zich bij de ‘Wall of Fame’ laten fotograferen en ter plekke hun foto ontvangen. Wie op tijd komt krijgt een gratis goodiebag. Deelnemende haar – en beautysalons kunnen meedingen naar de Fab Visi Award. De stichting wil hiermee salons in het zonnetje zetten die zich op creatieve en baanbrekende wijze hebben weten te onderscheiden.

Als je nu alvast je kaarten via de website besteld, krijg je 2,50 euro korting! Jij komt toch ook naar deze fantastische beurs?

PS: De stichting is ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om dit uniek evenement tot een daverend succes te maken. Beschikbare informatie is nu te vinden op de officiële website. De website wordt de komende maanden geüpdate met relevante en praktische informatie.

www.fabvisi.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm