Black Hair

Exclusief! The Black Hair Box

black_hair_box

Yeaaaah!! Eindelijk een beautydoos die perfect past bij jouw haar en huid! Op 7 juni lanceren wij, in samenwerking met wiewathaar.nl en curlsofnature.com The Black Hair Box. Het is de eerste exclusief samengestelde beauty box voor vrouwen met krullen en kroeshaar in Nederland.

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de bestaande beautyboxen. Voor een klein bedrag, ontvang je maandelijks beautyproducten die je kunt testen. Toch jammer dat vaak niet alle producten op jouw haar- en huidtype zijn afgestemd. Dat kan anders, dachten wij! Zo is er een samenwerking ontstaan tussen MyBlackhair,  vergelijkingswebsite WieWatHaar en webshop CurlsOfNature.

The Black Hair Box bevat miniaturen en full-size producten van luxe beauty- en haarmerken. En dat voor slechts €15,-! Vanaf 7 juni kun je jouw box bestellen in de shop van CurlsOfNature. Wees er wel snel bij, want deze eerste exclusieve box is een limited edition met een oplage van 250.

De precieze inhoud van de doos, is nog een verassingen. Maar als je fan wordt van The Black Hair Box Facebook, houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de box.

Ga jij deze musthave bestellen?

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm