Event | Vogue's Fashion Night Out 2013

vogue-fashion-s-night-out-2013-save-the-date-2770
De tweede editie van de Nederlandse Vogue’s Fashion Night Out belooft weer een geweldig avondje uit te worden.Dit jaar pakt de organisatie nog groter uit. Zo doen er veel meer winkels mee, zijn er suprise events, bijzondere optredens en – niet geheel onbelangrijk: unieke aanbiedingen!
Vogue Warehouse!
De door Anna Wintour in het leven geroepen avond werd voor het eerst in 2009 in New York georganiseerd. Inmiddels zijn er meerdere landen die deelnemen aan Fashion Night Out; zo ook Nederland. Vorig jaar werd Vogue Fashion Night Out voor het eerst in Amsterdam georganiseerd en dat bleek een succes. Het modefestijn breidt dit jaar ook nog eens uit en opent het exclusieve Vogue Warehouse; een ‘one night only pop-up store’, zoals ze deze zelf noemen. Een monumentaal pand  in Amsterdam wordt omgetoverd tot warenhuis waar je kunt winkelen bij een selectie van Vogue’s favoriete merken, van gevestigde namen tot nieuw Nederlands talent.

hitch-a-ride-2955

Food & Beauty!
Uiteraard is er ook gedacht aan heerlijke gerechten en alles wat met beauty te maken heeft. Zo wordt de catering verzorgd door The Lobster en kun je voor je haar terecht bij onder meer Redken. Nagellakmerk O.P.I opent daarnaast een nailbar waar je een snelle manicurebehandling kunt ondergaan.
Kortom: er is genoeg te doen tijdens Vogue Fashion Night Out! Wil je deelnemen aan de verschillende activiteiten? Koop dan in ieder geval het septembernummer van de Vogue.
Meer info?
Vogue Fashion Night Out vindt plaats op 5 september 2013, van 18:00 – 22:00 in Amsterdam. De evenementen vinden plaats op verschillende locaties, zoals de Bijenkorf en in de P.C. Hooftstraat. Ga voor meer informatie naar de Facebook-pagina van Vogue. 
 
Meer informatie over Vogue WareHouse vind je op de website van Vogue.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in