Events

Event | Pure verwennerij voor diva’s op event Diva & Co

Wij houden van leuke evenementen! In Amsterdam vindt a.s. zondag(2 december) het evenement Diva & Co plaatst.  Een beauty, lifestyle en wellness event waar de vrouw en de diva centraal staat.

Pure verwennerij
In elke vrouw schuilt een diva en elke vrouw wil wel eens verwend worden. Daarom is het evenement Diva & Co een bezoekje waard. Bezoekers kunnen pure verwennerij verwachten. Zo zijn er exposanten op het gebied van lifestyle, beauty, fashion en wellness die hun producten tegen speciale prijzen aan de vrouw brengen. Diverse sponsoren hebben cadeaus beschikbaar gesteld voor de loterij zoals de Royal High Tea ter waarde van € 80, – voor 2 personen van het Amstel Hotel, spa arrangementen van Spa Online en boeken van Jamie Oliver. In totaal worden er zeker 40 cadeaus weggegeven om alvast in de kerstsfeer te komen. Experts zullen op het podium tips en tricks delen met het publiek. Van hoe je de ultieme smokey eyes kunt creëren en het beste op gewicht kunt blijven tot aan advies over de verzorging van kroeshaar en krullen.

Diva & Co is een initiatief van Mooney Zichterman van Curls of Nature, die voornamelijk is gespecialiseerd in
haartypen met een krulpatroon.

Datum: zondag 2 december 2012
Tijd: 13.30-17.30
Plaats: Studio Westpoort.
Adres: Transformatorweg 29 in Amsterdam
Kaarten incl. goodiebag €11,50 en kaarten excl. goodiebag €14, -, zijn te koop via
Ticketscript en aan de deur.

 Exposanten zijn: Diewilikhebben, Sheado, Trunk V,
Sugar Cakes, Sishake, BodyWeightControl, Anniestijl, Curls of Nature, Flavour Visagie en
SVP-Art. Aan de bar kunnen gezonde hapjes en drankjes genuttigd worden.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm