Black Hair

Event | Natural & Transitioning Hair Bootcamp

femmeebene

De herfst is al begonnen en de winter komt eraan. Het is nu de beste tijd om je huid en je haar goed voor te bereiden op de koude winterdagen. Hoe kan je het beste je huid en haren verzorgen, wat zijn de meest voorkomende fouten bij de verzorging van onze huid en haar tijdens de winter etc. Om dit allemaal te leren of te ontdekken organiseert FEMME EBENE de tweede editie van de the Natural and Transitioning Hair Bootcamp, waarin je niet alleen meer leert maar ook echt actief mee doet!

Of je nou je haar natuurlijk draagt, dreadlocks hebt, je haar hebt gerelaxt, of wil overstappen van relaxt naar natuurlijk haar; Iedereen is welkom op deze speciale en leerzame workshop die alleen bij FEMME EBENE plaats vindt.

De workshop vindt plaats op: zaterdag 26 oktober 2013 van 11.00 tot 16:30 uur
Adres:  Constantijn Huygensstraat 1, 3141 TA MAASSLUIS
Kosten: € 12,- per persoon en kom je met 3 personen of meer dan betaal je € 10,- per persoon
Betaling: reknr. 1327.11.745 t.n.v. Calophyllum onder vermelding van de datum van deelname (Stuur altijd een mail naar info@femme-ebene.com als je het bedrag hebt overgemaakt)

LET OP: Je aanmelding is pas definitief nadat de overmaking op onze rekening is bijgeschreven en je een bevestiging daarvan van ons hebt ontvangen.

Er wordt gezorgd voor eten en drinken.

Tijdens de workshop ben je niet verplicht iets te kopen, wel geldt een korting van 10% op alle producten.

Heb je vragen of een speciale belangstelling graag een mailtje naar info@femme-ebene.com of femme-ebene@caiway.net

Tot 26 oktober!page1image23984 page1image24144

PS: komt op deze dag met je haar al gewassen en doe verder niets in je haar. Het wordt een dag vol verrassingen. Al je vragen over haar, producten, ingrediënten etc…. worden beantwoord door FEMME EBENE zelf.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm