Black Hair

Event | Natural and transitioning hair bootcamp

femmeebene

Wij zijn dol op events. En vooral op events die met ‘haar’ te maken hebben. Femme Ebene organiseert op zaterdag 8 juni a.s. een speciale workshop die nog niet eerder heeft plaatsgevonden. Tijdens deze workshop kun je kennis maken met de haar- en huidproducten van Femme Ebene voor kroes en krullend haar en de donkere en getinte huid.

Steeds meer mannen en vrouwen met kroes- en krullend haar maken de bewuste keuze om met trots hun haar natuurlijk te dragen. Behoor jij ook tot deze categorie? Dan wil je je haar natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Daarom is  het belanrgijk dat je de eigenschappen van je haar goed kent.

Heb jij al natuurlijk haar en weet je niet wat je er mee aan moet? Tijdens deze workshop kun je heel veel leren:

  • er wordt gekeken naar de specifieke eigenschappen van je haar. Op deze manier kun je de juiste keuze maken voor de verzorging ervan.transitioning hair
  • heb jij dreadlocks? Ook dan ben je welkom voor goed advies.
  • voor dames met relaxed haar die terug willen naar hun natuurlijk haar, maar hun haar niet willen knippen, heeft Femme Ebene een speciale productenlijn ontwikkeld. Deze maakt het haar zacht en makkelijker behandelbaar. Tijdens de workshop leer je dat het echt niet moeilijk is om terug te gaan naar je natuurlijke krullen!

Het volledige programma van de workshop is nog een verrassing. Al je vragen over haar, producten en ingredienten zullen worden beantwoord. Kom in ieder geval met fris gewassen haar naar de workshop!

De producten van Femme Ebene

Femme Ebene heeft plantaardige en biologische verzorgingsproducten voor elk haartype. Zij vinden het belangrijk dat hun producten op de juiste wijze worden gebruikt, zodat jij tevreden bent. Op verzoek geven zij graag speciaal advies wanneer sprake is van een bijzondere haarproblematiek.

INFO
Datum:
8 juni 2013
Tijd:11.00 tot 16.30 uur
Adres: Constantijn Huygensstraat 1, 3141 TA MAASSLUIS
Kosten: € 12,- per persoon en vanaf 3 deelnemers € 10,- per persoon over te maken op rekening 1327.11.745 t.n.v. Calophyllum onder vermelding van de datum van deelname. Je aanmelding is pas definitief nadat het bedrag op de rekening is bijgeschreven en je een bevestiging daarvan hebt ontvangen.
Belangrijk: stuur altijd een mail nadat je je geld hebt overgemaakt, zodat Femme Ebene de bevestiging per mail kan doorsturen.
Meer info: info@femme-ebene.com of femme-ebene@caiway.net

Eten en drinken is inbegrepen

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm