Events

Event || Meet & Greet Tia’s Mimosa!

Tia’s Mimosa Handmade Products zal een “Meet & Greet” bijeenkomst organiseren op zondag 27 mei. Op deze dag zal er een productdemonstratie plaatsvinden en kan je zien hoe de Mimosa producten gebruikt kunnen worden voor de verzorging van kroeshaar en huid. Er zullen die dag speciale kortingen op de producten zijn. Én…uiteraard krijgen alle aanwezigen een Tia’s Mimosa Goodie Bag! Dus wil je gauw een Mimosa Cream in slaan of een proefmonster meenemen? Kom dan zondag 27 mei naar NoLIMIT in Amsterdam ZO.

De kaarten zijn vooraf te reserveren en betalen. Alleen als de reservering is betaald, is deze definitief. Vanwege een beperkt aantal plekken is het gewenst om vooraf te reserveren.

 

Tia’s Mimosa “Meet & Greet”
Zondag 27 mei 2012

Locatie:|NO LIMIT
Geldershoofd 80
1103 BG Amsterdam Zuidoost

Tijd:
15.00-17.00 uur
Ontvangst van bezoekers vanaf: 14.45 uur

 Kaarten in de voorverkoop:
€5,00 per persoon
€7,50 per drie personen
Kinderen gratis

Kaartverkoop aan de deur:
€7,50 per persoon
€10,00 per drie personen
Kinderen gratis

Voor meer info: 
Tia’s Mimosa Handmade Products
Marilva Berrenstein
themimosastore@live.nl
www.tias-mimosa.nl


Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm