Black Hair

Event: Lady Africa Fashion Show

Als je een keer écht een uniek item in je kledingkast wil hebben, dan moet je bij Lady Africa zijn. De Haagse boetiek inspireert heel Nederland met hun aanbod van kwalitatief hoogstaande mode- en accessoires labels van veelbelovende Afrikaanse ontwerpers. Tijdens Lady Africa Fashion Show op 9 oktober, kun je de collectie bewonderen.

Lady Africa Fashion Show

Ook dit jaar vindt de fashion show van Lady Africa plaats tijdens het Afrovibes Festival, waar je tussen 5 en 15 oktober in verschillende grote steden kunt genieten van o.a. theater, dans, muziek en pop-up performances. Het thema van festival is ‘Modernity versus Tradition’. Traditie geeft een gevoel van verbondenheid, het zijn vaak je roots en je herkomst en kan je houvast geven hoe je in de moderne en snel veranderende samenleving staat. Dit thema sluit perfect aan bij de wens van de oprichter van Lady Africa, Irene Hin. Zij wil met haar Afrikaanse en Nederlandse wortels een brug slaan tussen Afrika en de rest van de wereld. Originele Afrikaanse ontwerpen worden in Lady Africa’s collectie met het hedendaags gecombineerd.

Vorig jaar was de Fashion Show een groot succes. Daarom doet Lady Africa het dit jaar dunnetjes over. De fashionshow is gericht is op de trendsetting Afrikaanse, Ready-to-Wear Fashion & Accessoires van diverse African (Inspired) Brands uit verschillende Afrikaanse landen. Lady Africa brengt een mooie mix van professionele modellen en ‘real life models for a day’ samen op de catwalk. Zij worden gecoacht en gestyled door Styliste Magalie Hooi.

Bekijk hieronder het programma en alle andere info:

Datum: zondag 9 oktober
Tijd: 14.30 – 20.00 uur
Plaats: Theater aan het Spui, Den Haag
Tickets: v.a €14 via www.afrovibes.nl

14:30 Inloop
15:00 Openingswoord & Muziek vanuit The Hague African Festival
15:30 Ketima
16:30 Nagesprek
17:00 Lady Africa Fashion Show
17:45–20:00 DJ

Deze leuke foto’s spotte wij van de collectie van Lady Africa!

lady-africa-show-2016-2 lady-africa-show-2016-1 lady-africa-show-2016-3

 


Koningin Maxima is ook al fan van de Afrikaanse designer labels!

Meer info: www.facebook.com

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm