Black Hair

Event || Kom vandaag naar LOCKED & LOOSE XL in Rotterdam

Waar je vandaag moét zijn? In Rotterdam natuurlijk! Daar vindt van 12:00 uur tot 19:00 uur het LockeD & Loose XL Event plaats. Speciaal voor alle naturals onder ons of juist voor iedereen die graag de overstap wilt maken naar natuurlijke krullen. Verwacht daarom ook genoeg tips, tricks, workshops en fun over alles wat met kroeshaar, krullen, dreadlocks, transitioning, haarstyling en -verzorging te maken heeft. En yep, ook wij – MyBlackHair.nl/OhMyHair.nl- zijn aanwezig!

 

locked & Loose

 

Bezoek onze stand!

Ben je van plan even langs te komen? Bezoek dan de OhMyHair.nl stand! Je kunt er advies krijgen over haarproducten, producten aanschaffen en een DIY workshop volgen! Om 14:15 uur geven we eerst een DIY treatment workshop op het podium. Dit doen we in samenwerking met blogger Vanillouise, die ook tijdens ons DARE event verantwoordelijk was voor deze workshop.  En natuurlijk is Megisa ook aanwezig. We maken graag een praatje met je!

DARE_63

Locked & Loose is een event dat wordt georganiseerd door The Natural Hair Club NL. Dit is een Facebook groep waarin inmiddels al meer dan 3000 naturals en transitioners elkaar dagelijks tips geven over alles wat met kroes- en krullend haar te maken heeft. Het is echt een hele interessante groep om je bij aan te sluiten. Bekijk de groep. Meer informatie over het programma en de toegangskaarten vind je hier.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies