Events

Event || Gratis Hand- en nagelworkshop in Rotterdam

 

De zomer komt eraan en de zon is ons aan het toelachen. Het is tijd om aandacht te schenken aan onze handen en nagels. Leer de fijne kneepjes van het verzorgen, stylen en lakken van je nagels. Kom achter de de kleurtrends voor deze zomer en hoe je die combineert met je zomerse outfit of bikini.

Ter ere van het 1-jarig bestaan van beauty webshop Double Beauty ben je uitgenodigd de workshop GRATIS bij te wonen op 24 mei 2012 18.00 uur in het sfeervolle restaurant aan de Rotterdamse haven: Restaurant Café OKay. Je volgt niet alleen een leuke leerzame workshop, je krijgt door Restaurant Café OKay heerlijke hapjes, tapas en drankjes toegedient.  Om deze avond af te sluiten krijgen alle dames een Double Beauty goodiebag mee naar huis!

 

 

Inschrijvingskosten bedragen €5,-. Deze dient ter reservering van je plek en ontvang je bij de workshop retour in de vorm van een waardebedrag, vrij te besteden in de shop.

Schrijf je direct in!

www.doublebeauty.nl

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm