Black Hair

EVENT | Black hair bij Embodied Spaces

embodied_spaces_c

Twaalf vrouwelijke kunstenaars uit verschillende landen tonen tijdens de tentoonstelling Embodied Spaces hun werken rondom de thema’s etnische-culturele identiteiten, het lichaam en seksuele identiteit. De tentoonstelling exposeert verhalen rondom het lichaam op een manier die zich niet beperkt tot de expositieruimte, maar zich uitstrekt tot meerdere publieke plekken in de Tolhuistuin (Amsterdam).

Twee kunstenaars trokken direct onze aandacht. Lisa Hilli en Hélène Jayet maken beiden kunst over de esthetiek van en het stigma rondom black hair. Jayet fotografeert voor haar project ‘Colored Only’ mannen en vrouwen met black hair. Ook tijdens de opening van de tentoonstelling zal Jayet haar camera tevoorschijn halen. Alle bezoekers met black hair kunnen dan op de foto worden gezet.

Benieuwd naar de tentoonstelling? Kom dan naar de opening op 18 juni. Je kunt dan ook direct kennis maken met de kunstenaressen en op de foto voor ‘Colored Only’.

INFO

Embodied Spaces
18 juni t/m 26 juli 2015
woe – zon 14.00 – 22.00 uur, gratis entree
Opening donderdag 18 juni 2015 om 17.00 uur
Framer Framed in de Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
www.framerframed.nl

embodied_spaces_flyer

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm