Events

EVENT | Almere Goes Natural

De natural hair scene in Nederlang groeit! Er worden niet alleen in de grote steden events georganiseerd, ook Almere (my hometown!!) is een natural hair event rijker. Op 12 april organiseert Amba’s Natural Hair and Beauty ‘Almere Goes Natural’.

Workshops, tips & shoppen

Tijdens ‘Almere Goes Natural’ kom je als (newly) natural alles te weten over de verzorging van je haar. De tips van Dominique Snip zullen dan goed van pas komen. Als oprichter van het populaire Sheado zal zij een workshop geven over de verzorging van natural hair en de producten die je erbij kunt gebruiken. Daarna kun je wat inspiratie opdoen tijdens de hairshow. Kroeshaar kapsels, maar ook dreads en sisterlocks zijn daar vertegenwoordigd. Natuurlijk kun je ook shoppen tijdens dit event. Je vindt er haarproducten, bio kruiden, sieraden en beauty producten. Genoeg te beleven dus!

almere_goes_natural

Almere’s eerste Natural Hair Salon

Almere Goes Natural wordt georganiseerd door Kora Pryor van Amba Natural Hair and Beauty. Zij heeft zich altijd bezig gehouden met black hair en is zich er in 2005 echt in gaan verdiepen. Zo volgde zij trainingen bij Taliah Waajid en Dr. JoAnn Cornwell. Kora is nu een R-certified Sisterlocks Consultant en mag aan dames en heren met Sisterlocks een training geven om hun Sisterlocks bij te werken. Amba Natural Hair and Beauty is het eerste natural hair salon in Almere.

Info

Datum: zondag 12 april 2015
Plaats: Buurthuis Parkwijk, Haagbeukweg 42, Almere
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Meer info: 06-46260447
almere_goes_natural_flyer

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm