Events

Event | Afro Chic

Steeds vaker worden er events georganiseerd voor de de naturalista’s. Ook Sjamira Roseburg vond het tijd voor een natural meet up en organiseert daarom op zondag 26 augustus a multicultural hair meet up day!

Sjamira vertelt: “Ik heb het aan levende lijven mogen ervaren en zeer zeker nog vele anderen samen met mij dat er in Nederland, een multiculturele samenleving, heel weinig betrouwbare,bruikbare informatie aanwezig is voor wat betreft “black hair”. Dit waren voor mij de beweegredenen om naast mijn studie, mij te verdiepen in dit onderwerp. Mijn doel is om mensen middels een project door professionals van deugdelijke,praktische en betrouwbare informatie met betrekking tot “blackhair” te voorzien. Het is mij gelukt om pioniers, deskundigen en professionals te bereiken en hun tevens te bewegen om mee te doen aan dit unieke project.
Mijn uiteindelijke doel is om op een middag door middel van een spetterende evenement, zoveel mogelijk mensen die worstelen met vraagstukken met betrekking tot het onderhoud, verzorgen en presenteren(kapsels) van “blackhair” bij elkaar te brengen en van het nodige te voorzien.”

Het wordt een fantastische dag met o.a:

  • Een spectaculaire exotische modeshows met bekende volslanke dames
  • Djembe optreden (Afrikaanse trommel)
  • Beauty & massage
  • Lezing over gezond eten
  • Natural hair workshop
  • Dans en lekker eten

INFO

Datum | zondag 26 augustus

Tijd | 11.00 – 22.00 uur

Entree | €10,- (kinderen <12 jaar gratis) / € 7,50 (als je voor 24 augustus je ticket besteld)

Adres | Borchlandweg 11, 1099 CT Duivendrecht (nabij Bowlingclub Borchland)

Tickets | via loveyournaturalkinkyhair[@]gmail.com

(click op de afbeelding om te vergroten)

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm