Black Hair

Even in de magnetron en hoppa je hebt krullen!

headbandcurlsnaturalhair

Als het erop aankomt om mooie krullen in je haar te maken, zoek je vast en zeker vaak genoeg naar een manier om dit zonder het gebruik van een hittebron te doen. We weten natuurlijk allemaal wat voor schade een krultang of een curling wand aan je haar kan verrichten, wanneer je deze te vaak gebruikt. Vrouwen juichen zich iedere keer weer een gat in de lucht, wanneer er een nieuwe techniek wordt ontwikkeld om heatless curls te creëren. Maak nu dus even kennis met weer een andere heatless methode om prachtige krullen mee te maken: de haarband!

De haarband? Ja. Soms ligt het antwoord zo dichtbij, dat je het gewoon niet kunt zien. Deze haarbanden van SoCal Curls warm je eerst voor 30 seconden op in de magnetron, waarna je het om je hoofd bind. Vervolgens steek je je haar plukje voor plukje om de haarband. Wacht een aantal minuten en verwijder dan de haarband. Het resultaat? Dansende krullen! Zie hieronder het filmpje van SoCal Curls.

 

 

De magnetron overbodig?

Hoewel de krullen er prachtig uit komen te zien wanneer je de SoCal Curls gebruikt, kun je de hele opwarm-stap best overslaan. Kijk maar!

 

 

Best een goed idee voor wanneer je een relaxer hebt, een weave of juist een blow out. Try it!

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies