Beauty

Essie Professional bij Beautysalon Evie Style

Essie_professional4

Evie style is zo’n beautysalon waar je direct het ‘wauw’- gevoel krijgt. Het gevoel van: hier is tijd en aandacht besteed aan de inrichting, het personeel en de totale presentatie van de salon. De salon heeft een mooi, wit en strak design. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel en je ziet duidelijk dat er nagedacht is over het aanbieden van een beauty totaal concept, waar je van top tot teen verzorgd kan worden.

Vorige week heropende Evie Style met een nagelsalon waar exclusief gebruik wordt gemaakt van Essie Professional. Essie ken je waarschijnlijk wel. Deze onweerstaanbare lakjes worden al een tijdje verkocht in de Etos. Voor beautysalons heeft Essie echter een professionele lijn met smallere kwastjes, waardoor je veel makkelijker en preciezer kan lakken. Daarnaast zit er er meer kleurpigment in en kun je dus veel langer genieten van het kleurtje op je nagels.

Speciaal voor de nagelsalon toverde de drie zussen van Evie Style, de salon om tot een Essie paradijs, waar je manicures en pedicures kan boeken. Ik ging naar de opening en kreeg een pedicure behandeling met – natuurlijk – een mooi Essie kleurtje!

Essie_professional10

 

 

Ik (r) met mijn nicht Marilyn

Essie_professional8

Lekker sapjes tijdens de pedicure

Essie_professional3

Het kleurtje dat ik kreeg heeft de leuke naam Very Cranberry

Essie_professional5

De drie zussen van Eviestyle: Kim, Martine en Evelien. Zo knap dat ze zo goed samenwerken! Drie verschillende karakters, maar allen met hun eigen expertise. Zo is Kim voornamelijk verantwoordelijk voor de pedicures/manicures en gezichtsbehandelingen. Martine heeft, vanwege haar achtergrond in de drogisterij, veel kennis van de ingrediënten in producten en de werking ervan. Zij doet make-up en geeft workshops. Eveline is kapsters en kleurspecialist. Zij geeft ook kleuradvies voor kleding en make up en is een absolute top kapper.

Essie_professional2Minerale make up van Jane Iredale

Essie_professional11

Essie_professional9

Op de muur staan allemaal leuke teksten. In dit verhaal zijn de namen van de Essie kleuren verwerkt.

Essie_professional7

In een aparte kamer worden gezichtsbehandelingen uitgevoerd met de producten van Dermalogica

Essie_professional13

Essie_professional12

De collectie van Essie Professional. Deze worden verkocht voor €12,95.

Essie_professional1

#true

Ik ben heel tevreden over de pedicure. Mijn voetjes waren heerlijk zacht en perfect gelakt. Daarnaast is de service bij Evie Style top! Aanrader dus!

Meer info:

Evie Style
Binnerotte 117, Rotterdam
010 7144 960
www.eviestyle.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm