entwine_couture-
Black Hair

Entwine Naturelle Couture Beauty

Het is toch gewoon te gek dat we steeds meer mooie producten voor kroes en krullend haar in Nederland kunnen kopen? Als natural hoef je niet meer enkel je producten zelf te maken, maar kun je steeds vaker via Nederlandse webshops je haarproducten inslaan. Zo ook het Amerikaanse merk Entwine Couture.

Entwine Naturalle Couture Beauty

Entwine Naturalle Couture is een natural haarverzorgingslijn dat is gecreëerd door en in eigenschap van een donkere ondernemer   met een haute-couture benadering op het gebied van haarverzorging & styling.

Kroes haar hoeft niet saai te zijn, daarom moedigen zij zowel zwarte vrouwen en mannen aan om trots te zijn op hun haren ongeacht wat voor haartypen ze hebben.

Entwine | Reign Over Dryness

entwine_couture

Eén van de meest voorkomende uitdagingen met kroeshaar is om het haar vochtig en gehydrateerd te houden. Droog haar is een absolute no-go als je uit bent op een mooie kruldefinitie. Entwine is van mening dat hydratatie de basis is van gezonde, mooie en sexy haute Couture haar. Daarom bieden zij producten aan die langdurige hydratatie bieden, het haar beschermen, de krul rekt en definieert en een gezonde en snelle haargroei promoten.

De producten bestaan uit 100% raw en vegan natuurlijke boters, oliën en conditioners gecombineerd met resultaatgerichte technologie die de vochtgehalte van zeer kroes, krullend + golvend haar regelt en balanceert. Op deze manier wordt je haar diep van binnen verzorgt en gehydrateerd, waardoor de algehele gezondheid en schoonheid van je haar beter naar voren komt.

Youtuber Donedo laat een prachtig braid out zien met de producten van Entwine Couture

Benieuwd naar de producten van Entwine Couture?

Ben je op zoek naar producten die haartype 4 écht hydrateren? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij Entwine Couture. Tijdens Party Over Hair kun je hun producten bekijken, proberen en vragen stellen aan de verkopers. Ook kun je de workshop “|Entwine|The Natural Hair, Hydration & Haute Styling” volgen. Hierin wordt gesproken over het verschil tussen hydratatie en moisturizing en hoe je de producten van Entwine Couture kunt gebruiken in je eigen haarverzorging.

Heb je nog geen tickets voor Party Over Hair? Bestel je tickets dan hier. (TIP: kom met 4 vriendinnen en jullie krijgen een gezamenlijke korting van €5!)

Meer info over Entwine Couture: www.entwinecouture.nl

foto’s: entwinecouture.com en YT

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm