Black Hair

‘Embrace Your Curls’ met Samantha Pollack

SONY DSC
‘Embrace your curls’ klinkt zo mooi, maar is voor heel veel vrouwen toch best moeilijk. Vooral als je gewend bent je haar te relaxen, weaven of op een andere manier je haar ‘weg te stoppen’. Grote kans dat jij niet eens weet wat je krulpatroon is en wat je ermee aan moet. Samantha Pollack was zo trots op haar haar, dat ze in januari 2013 besloot om dit aan de wereld te tonen. Via Youtube begon zij anderen te inspireren en sindsdien heeft ze een grote fanbase opgebouwd. Met bijna 20.000 Youtube abonnees is zij Nederland’s grootste black hair vlogger.

 

Embrace Your Curls
Om ook jou te inspireren je natuurlijke krullen te dragen, zal Samantha tijdens Pearl Event de ‘Embrace Your Curls’ workshop verzorgen. Met deze workshop wil zij zoveel mogelijk vrouwen en mannen stimuleren het natuurlijk haar te accepteren en dragen, zodat zij een voorbeeld kunnen zijn voor elkaar. Ook leert zij jou wat natuurlijk haar inhoud. Samantha: “Het gaat niet om slapen met twists en de volgende dag de deur uit gaan met krullen. Het gaat om de boodschap die wij geven aan onze kinderen en de medemens. Natural is niet een trend, maar een deel van het leven.”
embrace_your_curls1
Natuurlijk deelt Samantha ook haar eigen hair journey en legt ze haar favoriete hair routines uit (zoals de Wash & Go). Andere onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • de meest voorkomende haartypes en de manier waarop deze het beste behandeld kunnen worden;
  • het stomen van je haar met de Huetiful Hair Steamer;
  • Samantha demonstreert twee van haar favoriete haarstijlen.

De workshop is voor elke vrouw interessant. Of je nu je haar relaxed, overweegt te stoppen, pas natural bent of juist al heel lang je natuurlijke krullen draagt. Het zal een leerzame bijeenkomst worden, waarbij je wordt geïnspireerd en wellicht ook andere vrouwen kunt inspireren.

Wil jij graag naar de workshop?

De workshop vindt plaatst tijdens het Pearl Event op 25 en 26 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Pearl Event is hét lifestyle event voor de multiculturele vrouw. Naast beauty, fashion en health vind je er een groot plein met black hair & beauty producten. Wil jij graag aanwezig zijn op dit event en tegelijkertijd verzekerd zijn van toegang tot de workshop van Samantha? Koop dan de Pearl Lifestyle Box. Hierin zit jouw experience card, welke je niet alleen toegang geeft tot het event en de workshop, maar ook nog gevuld is met extra hair, beauty & lifestyle producten. De Pearl Lifestyle Box kost €15 inclusief verzending. Je bestelt de Pearl Lifestyle Box hier.

PEARL_BOX_ALONE

INFO

DATUM: Zaterdag 25 oktober

TIJD: inloop 11:00 uur  Start 11:30 – 13:00 uur

PLAATS: Jaarbeurs Utrecht

TICKETS WORKSHOP:  www.ohmyhair.nl

MEER INFO: www.pearlevent.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm