Black Hair

Een volle knot met kort natural hair (video)

volle_knot_keracare

Ik was zo blij toen ik een paar maanden na mijn big chop een staartje kon maken. Jammer dat er nog zo weinig haar uitkwam. Een grote knot kon ik alleen nog maar van dromen. Totdat mijn zusje Aisha mij deze techniek leerden. Via Skype (ze woont in Suriname, zoals jullie weten), liet ze stap voor stap zien hoe zij een grotere knot creëerde. En het is zó makkelijk en zoveel mooier als er een volle bos uit je straat komt. Daarom deze tutorial!

Allereerst: wat heb ik gebruikt?

KeraCare Hairmik

keracare_hairmilk

Voor deze haarstijl is het belangrijk dat je haar gestretcht is. Je haar stretchen kan op verschillende manieren. Ik heb het met een twist out gedaan. Hierbij heb ik KeraCare Hairmilk gebruikt. In mijn review over Hair Milks lees je meer over mijn ervaring met dit product. Mijn haar was 2 dagen ervoor gewassen en ik had al die twee dagen al een staart in gedaan. Hierdoor was mijn haar al wat gestretcht. De hair milk van Kera Care vind ik een fijn product voor als ik mijn haar ga stretchen doormiddel van middel grote twists. . Het maakt mijn haar zacht en hydrateert goed.

Prijs: €18,50

KeraCare Protein Styling Gel

keracare_protein_styling_gel1 keracare_protein_styling_gel

Een gel is een absolute must voor een mooie strakke staart. KeraCare Protein Styling Gel is mijn favoriet. Het houdt mijn haar goed naar achter zonder dat het hard wordt of witte vlokjes achterlaat. Daarnaast kun je het ook heel erg goed gebruiken voor een wash & go. Het geeft mijn haar ook een mooie glans! #aanrader

Prijs: €13,95

KeraCare Edge Tamer

keracare_edge_tamer

Om nog zekerder te zijn van een staart zonder ‘vliegende haartjes’, gebruik je natuurlijk een edge control. KeraCare edge tamer is een hele harde gel. Je moet er hard indrukken voordat je een beetje edge tamer te pakken krijgt. Om de gel zo geleidelijk mogelijk te kunnen verspreiden, wrijf ik de gel eerst een beetje in mijn vingers. Daarna breng ik het aan op mijn haarlijn. Even borstelen en je kan er de hele dag tegenaan.

Prijs: €16,99

Producten van KeraCare zijn verkrijgbaar via www.keracare.nl

Video

En dan hierbij de tutorial. Laat je mij weten wat je ervan vindt?

Sponsored post

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm