Beauty

Een vitamine boost met de IV Vitamin Treatment

iv vitamins

Het is zeker geen nieuwe techniek, maar deze ‘quick health fix’ methode lijkt nu weer even een rage te zijn. Met een IV Vitamin Treatment krijg je een vitamine boost toegediend via een infuus, waardoor de vitamine velen malen sneller in je bloed wordt opgenomen. Al een tijdje erg populair onder de celebs en inmiddels wordt het ook opgepakt door de ‘mainstream’.

Loop je de Drip Room binnen, dan lijkt het op het eerste gezicht net alsof je je bevindt in een ziekenhuis; alle klanten zitten er namelijk aan een infuus. Maar het is toch meer een soort van Spa. Een gezondheids-spa, waar je terecht kan voor ‘a shot of vitamin’. Via een infuus krijgen klanten verschillende vitaminen en mineralen toegediend, die afgestemd zijn op hun behoeften. Zo worden er vitaminen mixes gemaakt voor wanneer je wilt afvallen of juist weer energie nodig hebt. Bekijk hieronder het filmpje.

Is dit nou beter dan gewoon voldoende vers fruit en verse groenten eten? Waarschijnlijk niet. Dit artikel geeft een interessante kijk op de IV Vitamin treatments. Er zijn namelijk nog niet veel studies gedaan over dit soort behandelingen, maar kritici noemen de behandeling ook wel een placebo: de persoon voelt zich beter na de behandeling, omdat hij erin gelooft dat het werkt- terwijl het helemaal niks heeft gedaan.

Naast de shots, kun je het beste gewoon gevarieerd eten. Probeer ook eens een heerlijke smoothie of juicing.

Wat vind jij van de IV Vitamin Treatments?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies