Black Hair

Een twist out voor mooie krullen & simpele make up

Mooie krullen kun je op verschillende manieren krijgen. Een bekende manier is door twist-outs. Bij een twist-out, twist je je haar met een curl defining cream, haarboter of gewoon een leave-in conditioner. De twist laat je een nacht in (of langer) en dan maak je ze zo voorzichtig mogelijk los. Het resultaat is mooie, gedefinieerde krullen. Hier laat ik je stap voor stap zien hoe simpel het is en hoe mooi het resultaat van een twist-out kan zijn. Ook laat ik zien welke make-up producten ik dagelijks gebruik voor een simpele look.

Mooie krullen met een twist-out

mooie krullen 1. Geen mooie krullen, zonder goede twists! Ik heb geslapen met twists in mijn haar. Die heb ik de avond ervoor gemaakt. Voor een mooie ‘twist-out’ heb ik een leave-in conditioner en een curl defining cream in mijn haar gedaan. Producten die ik heb gebruikt: Aunt Jackie’s Knot On My Watch & Jane Carter Curl Defining Cream.

mooie krullen

2. Nadat ik de twists heb losgemaakt, gebruik ik een afro kam aan de aanzet om het wat voller te maken. Ik wrijf altijd een klein beetje olie in mijn handen voordat ik de twists losmaakt. Dit voorkomt pluizen.

mooie krullen

3. En dit is het resultaat van mijn twist out.

 

Make-up

Ik kies meestal voor hele simpele make-up: foundation, mijn wenkbrauwen, mascara en lippenstift.

mooie krullen1. Nadat ik een matterende primer heb aangebracht, breng ik mijn foundation aan met een kwast. Ik heb hier een primer van Etos gebruikt en de Full Coverage Cream Foundation van Black Up.

mooie krullen

2. Mijn wenkbrauwen laat ik altijd epileren met touw. Ik vind het resultaat met deze methode altijd het mooist . Ik kam mijn haartjes de goede richting op.

mooie krullen

3. Ik gebruik een donkerbruine wenkbrauwpotlood (van de Hema) om mijn wenkbrauwen nog wat in te vullen. De wenkbrauwpotlood slijp ik altijd voor gebruik. Zo heb je een scherpe punt en kun je mooie lijntjes maken.

mooie krullen

4. Voor de perfecte wenkbrauw vorm gebruik ik een concealer(Black Opal )en een wenkbrauw kwast (angled).

mooie krullen5. Zwarte mascara breng ik aan op mijn bovenste en onderste wimpers. Ik gebruik hier een mascara van Rimmel.

mooie krullen

6. Voor perfect gestifte lippen, gebruik ik een lippenpotlood van Sleek Cosmetics.

mooie krullen

7. En daarna een lippenstift. Dit is MAC Matte Heroine.

mooie krullen

8. Ready to go!

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm