Black Hair

Een Donut-knotje


Geen zin in een slordig knotje? Probeer dan eens de ‘donut-knot’. Een perfecte knot die je zelf kunt maken of met behulp van een speciale haardonut. Zo ga je te werk:

1. Maak eerst een staart in je haar. Kies voor een strakke staart.

2. Bind de haardonut om je staart.

3. Verdeel het haar over de donut en maak het haar vast met haarspelden.

4. Je bent klaar!

Tips:

– Om er zeker van te zijn dat al het haar uitstekend in de donut blijft zitten, kun je ook een haarnetje om de donut wikkelen. Dit haarnetje maak je vervolgens vast met haarspelden. Zoek een haarnet in de kleur van de haardonut en je eigen haar.

– Kies de juiste haardonut voor jouw haar. Je vindt dergelijke donuts in verschillende kleuren en formaten!

Zo maak je een mooie haardonut:

Maak je eigen haardonut

Zelf een haardonut maken? Dat kan! Gebruik hiervoor een sok (in de juiste kleur). Knip de sok aan de onderkant open (op de plek waar anders je tenen hadden gezeten). Rol de sok vervolgens. Er blijft een rond gat in het midden. Je sok ziet er precies uit als een haardonut. Bekijk het filmpje!

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies