Haar

Dyson Supersonic haardroger – Daar moet je wat voor over hebben

Dyson Supersonic is hier! En wie het merk Dyson kent, weet dat wanneer het bedrijf met iets nieuws komt, het vast en zeker een innovatief product moet zijn. En laat dat nou ook net gelden voor de Duson Supersonic; een haardroger die er niet alleen modern uit ziet, maar ook nog eens functies bezit die we nog niet eerder bij andere haardrogers hebben gezien. Was het niet om het prijskaartje, dan zat ik deze post met mijn Dyson Supersonic in de hand te typen. Desondanks hierbij een aantal redenen waarom we enthousiast zijn over de Dyson Supersonic:

1. De Dyson Supersonic is heerlijk klein

Dyson supersonic haardroger packshots

De haardrogers waar we gewend zijn mee te werken kunnen best lastig vast te houden zijn. Ze zijn vaak groot en best zwaar. Het is altijd even oefenen geblazen om alle kanten te bereiken. Dyson bedacht daarom iets anders. Bij de traditionele haardrogers zit het zwaartegedeelte – de moter- in de haardroger zelf. Hierdoor moet je veel meer moeite doen om de droger goed vast te houden. De Dyson Supersonic heeft haar moter in de handgreep zitten, waardoor de droger zelf veel kleiner en lichter is. Minder gewicht dus voor je armen wanneer je je haar zelf droogt.

2. De droger past zelf haar temperatuur aan, waardoor de kans op beschadiging door hitte wordt verminderd

Dyson supersonic haardroger glad maken

Eén van de grote nadelen van het gebruik van haardrogers is het feit dat het je haar ernstig kan beschadigen. Beschadigingen treden op wanneer je te vaak met een hittebron werkt. Om de kans op beschadigingen (met als resultaat haarbreuk en dof haar) te verminderen zijn er heel wat producten die je kunt gebruiken die je haar beschermen tegen hitte. Maar Dyson helpt ons met haar Supersonic haardroger nog eens een handje: het apparaat meet namelijk om de 20 seconden de temperatuur om deze onder controle te houden. Zo wordt voorkomen dat er een te hoge temperatuur aan hitte op je haar komt.

3. Ze zijn de curly girls niet vergeten!

Wat is een haardroger tegenwoordig zonder een diffuser? De Dyson Supersonic heeft verschillende mondstukken, waaronder een mondstuk om het haar glad te maken en een diffuser om pluisvrije krullen mee te creëren. Alle mondstukken blijven middels een magneet aan de haardroger vast zitten.

 

Je moet er wel wat voor over hebben

Het kostte Dyson 4 jaar sleutelen aan het product en 600 prototypen voordat de Supersonic uiteindelijk ‘perfect’ was. En ja, daar mag dan best een zwaar prijskaartje aan hangen. De Dyson Supersonic is vanaf de herfst verkrijgbaar in Nederland en kost zo’n € 352,-.

Ben jij van plan de Dyson Supersonic te kopen?

 

Ga naar de website van Dyson voor meer informatie

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies