nep haar
Haar

Doneer je nep haar aan het goede doel!

Ik heb thuis een hele lade met nep haar: weaves, pruiken, vlechten. Heel veel is gebruikt haar dat ik ooit nog eens wilde gebruiken, maar nooit aan toe ben gekomen. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben met zo’n lade in huis. Het zou toch zonde zijn om dit tijdens een ‘grote schoonmaak bui’ in de vuilnisbak te gooien, terwijl het haar nog prima bruikbaar is? Daarom roepen we alle MBH lezeressen op om haar dat niet meer gebruikt wordt te doneren aan Viola van Teshura Styling. Zij maakt van het haar pruiken voor vrouwen met alopecia of andere ziektes die haaruitval veroorzaken. Super leuk toch om iemand anders met jou haar blij te maken?!

Zo goed als nieuw

nep_haar

Zes jaar geleden begon Viola met het verzamelen van gebruikt nep haar om er vervolgens prachtige pruiken van te maken. Haar motivatie hiervoor lag in de ontmoetingen die ze had met vrouwen die zich aanmeldden voor de hulpverlening. Velen van hen blijken te kampen met Alopecia areata. Dit is een haaraandoening, waarbij een persoon vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. De door Viola gemaakte pruiken, worden tot nu toe vol lof ontvangen. Om haar werk voor te zetten is ze constant op zoek naar vrouwen die hun weaves of ander (vlecht)haar niet meer gebruiken. Zo ontwerpt ze pruiken die voor de vrouwen zo goed als nieuw zijn.

Haar weggeven tijdens Party Over Hair

We konden geen betere tijd en plek bedenken voor het doneren van haar als op 10 juli tijdens Party Over Hair in Tolhuistuin Amsterdam. Op die dag komen honderden vrouwen samen om ons haar te vieren. Er moeten velen tussen zitten, die bereid zijn om hun (on)gebruikte nep haar te doneren. Kom je naar Party Over Hair en heb je nog wat haar over, dan kun je dat dus meenemen. Bij de ingang staat een grote box waar je je donatie kan doen. Al het haar is welkom: vlecht haar, synthetisch haar, human hair, weave banen, etc. Zorg ervoor dat je het haar wel goed verpakt en niet los in de box doet.

Laten we met z’n allen voor een volle box met haar zorgen om zo een hele boel vrouwen weer mooi te laten voelen!

Heb je nog geen ticket voor Party Over Hair? Bestel je tickets dan hier. Schrijf je daarna in voor twee GRATIS workshops.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm