Black Hair

Documentaire serie om te volgen: Pretty

Schermafbeelding 2015-02-02 om 23.19.28

Altijd al willen weten hoe er in de landen om ons heen wordt gedacht over black hair en beauty? Zijn er veel verschillen? Of juist veel overeenkomsten? In de documentaire serie Pretty geeft de website un’ruly een blik op schoonheid. En dan niet alleen de verschillen van de normen en waarden over schoonheid van land tot land, maar ook hoe deze kunnen variëren binnen een stad.

Elke maand kun je op het YouTube kanaal een nieuwe serie bekijken in verschillende landen in Europa, Afrika, Zuid Amerika en Noord Amerika.

In de eerste serie is un’ruly in Parijs. Drie vrouwen vertellen over hun idolen, de manier waarop donkere vrouwen(wel of niet) gepresenteerd worden in de media en natuurlijk wat pretty is in Parijs. Bekijk de eerste docu en volg un’ruly op Youtube.

bron: un’ruly, youtube

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm