Black Hair

DIY || Two Strand Braid

twostrand braid

 

Vlechten kun je op tal van manieren doen. Waarschijnlijk heb je de ‘normale vlecht’, die wordt gemaakt met drie plukjes haar, én de twists – twee plukjes om elkaar heen draaien – al onder de knie. En dat is maar goed ook. Ben je namelijk bekend met deze ‘basis’, dan kun je gaan varieren! Onlangs kwam ik via YouTube een filmpje tegen waarin de Two Strand Braid wordt gedemonstreerd. Toen ik de titel van het filmpje zag , dacht ik nog ‘hoe kun je nou met twee plukjes haar een vlecht maken’? Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en na het zien van het filmpje was ik direct enthousiast!

Een simpele vlecht

De two strand braid ziet er het mooist uit wanneer je lang haar hebt. Heb je een relaxer in je haar, maar is je haar (nog) niet zo lang. Gebruik dan clip in extensions om je haar te verlengen. Hieronder het filmpje met uitleg hoe je de two strand braid maakt.

Variëren!

Best simpel om te maken, toch? Binnenkort plaats ik weer box braids en het lijkt me geweldig om deze haarstijl met vlechten te proberen! Kende jij de Two Strand Braid al?

Bron

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies