Black Hair

DIY | Scalp Moisturizing Treatment

scalp_moisturizing_treatment

Je weet dat we van de Do-It-Yourself haarproducten houden. Vandaag hebben we een recept gevonden met een ingrediënt die we zelf niet zo heel vaak in ons haar doen: komkommer! Heerlijk fris om te eten, maar ook heel goed voor een scalp moisturizing treatment. Komkommer bevat silicon, zwavel, fosfor en calcium. Allemaal voedingsstoffen om de haargroei te stimuleren. Het maakt je haar zacht en laat het glanzen.

Voor deze moisturizer heb je nodig:

  • 1/2 komkommer
  • 1/2 avocado
  • 1/3 zure room
  • 1 aubergine

Doe alle ingrediënten in een blender.Breng het masker aan op je haar en masseer het voor een paar minuten goed in. Doe een plastic kap op je hoofd en laat dit een halfuur zitten. Spoel het masker met koud/lauw water uit je haar. Klaar!

bron:kinkycurlycoilyme.com

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm