Black Hair

DIY kroeshaar kapsel voor de kerst!

kim_dare1

Deze maand willen we je zo veel mogelijk inspireren met mooie kapsels voor de kerst. En omdat we weten dat er steeds meer ‘naturals’ zijn, plaatsen we elke week een kerst kapsel met natural hair. En wie kan dat beter dan Kimberly Willems van Daretodefine.com. Deze natural weet ons altijd weer te verrassen met haar kapsels en flanellen looks!

Voor dit kapsel combineert Kimberly de bekende french braid met leuke accessoires. Om de french braid te maken, föhnt ze eerst haar haar. De ‘blow-out look’  kun je op verschillende manieren doen. De meest veilige methoden om de föhn te gebruiken, is de Tension Method.  Hierbij gebruik je  de föhn op de laagste (of soms koude) stand. Zorg er wel altijd voor dat je een heat protector gebruikt. Kimberly gebruikt in dit filmpje de Revitalizing Leave-in Conditioner van Jane Carter Solution.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm