DIY | | Je eigen gel maken met castorolie

castoroil
De bijnaam wonderolie is niet voor niets! Met castorolie lijk je echt wonderen te kunnen verrichten. Redenen genoeg om deze olie, ongeacht je haartype of -structuur, in huis te hebben. Naast het meest prettige voordeel dat castorolie je haar dikker kan maken en zelfs de haargroei kan stimuleren, is deze olie ook uitermate geschikt als haargel. En die gel maak je helemaal zelf!
Dit heb je nodig:

De gel gebruiken
Maak je haar eerst lichtjes nat met water. Gebruik hiervoor een spray, zodat je precies voldoende water in je haar spuit en het tevens gelijkmatig kunt verdelen. Smeer nu de castor olie door je haar en gebruik een borstel om je haar nog platter te krijgen. Heb je voldoende tijd? Dan kun je je haar nog met een satijnen doek binden voor ongeveer 10 minuten. Daarna ben je klaar! Je haar blijft zo mooi ‘plat’ liggen!
 
200

3 REACTIES

  1. Hi Gloria,
    Nee dit is echt een methode die met Castor olie gedaan moet worden vanwege de structuur van deze olie. kokosolie is daar te 'licht' voor.

  2. hoi, ik heb dit nu twee dagen geprobeerd, maar ik zie dat de olie (natuurlijk) moeilijk is te mengen met water, dit gaat zo goed als niet. Heb je daar enkele tips voor?

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld