Beauty

DIY: Glitter Manicure

Tegenwoordig is een nagelstyliste overbodig. Het enige wat je nodig hebt is een nagellak in een kleur naar keuze, glitter topcoat en een vaste hand!

Ik ben gek op roze nagellak dus ik heb gekozen voor de Catrice ‘Aretha’s R-E-S-P-I-N-K’, een mooie fuchsia kleurige lak. De topcoat is van NYC, New York Color. Een zeer goede topcoat die erg snel droogt.  Let met deze topcoat wel op de hoeveelheid op de kwast, een klein beetje is genoeg voor je hele nagel.

Een french manicure vind ik altijd erg mooi, ik heb een twist aan deze stijl gegeven door de normaliter witte topcoat te vervangen met vrolijke glitters. 

  1. De onderlaag heb ik aangebracht met de nagellak van Catrice. Erg fijn en zeer goed geprijsd.

 

      2.   De topcoat heb ik tot 1/3 van mijn nagel doorgetrokken, een dunner streepje vond ik minder opvallend.

 Ik ben erg blij met het resultaat, mij nagels doen mij denken aan suikerspin en disco!