Black Hair

DIY: Fishtail

Op zoek naar een leuk en ander kapsel voor de herfst? De fishtail vlecht is absoluut het beste kapsel voor de herfst, het houdt je haar op één plek en het voorkomt onnodige haaruitval. Vroeger deed men het haar ‘even gauw’ in een vlecht. Maar tegenwoordig doen de sterren er wel uren over om de perfecte vlecht te creëren. Het is niet meer saai en praktisch. De vlecht maakt al een tijdje zijn comeback in diverse stijlen. Dit is duidelijk een Must DO voor de herfst.

Dik, dun, rommelig, zo recht als zijde – links, rechts, strak naar achteren of losjes op de schouder: de fishtail  is er in alle soorten en maten.De fishtail (vissenstaart, visgraat vlecht) werd een populaire trend onder de beroemdheden en fashionista’s dit jaar. En wij aanbidden deze zee-geïnspireerde stijl.

Deze stijl is niet zo moeilijk als het lijkt! Je kan het uitproberen op je Weave, Wig of extensions. De stappen:
1. Maak eerst een rommelige textuur
2. Föhn je haar
3. Haal je handen door je haren in plaats van een borstel, zo krijg je een messy out-of-the-bed look.  
4. Scheid je haar in twee gelijke delen.

Hier zie je een overzicht:

Trek aan de vlecht om het een beetje losjes te maken. Zet geen druk op jezelf om een perfecte vlecht te maken. Als er plukjes haar uit je vlecht vallen moet je het vooral zo laten.

 Quick tip: Voor de zijkant visstaart vlecht, trek je al je haar naar een kant.

 

Hier is een uitgebreide video hoe je de fishtail look moet creëren!

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.com of volg Elegancy101 op http://www.facebook.com/elegancy101

 

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien