Black Hair

DIY || Bobby Pin bakje (en dus nooit meer je bobby pins verliezen!)

bobbypinholder

Al tientallen keren heb ik wel een nieuw pakje moeten kopen. Niet omdat ze niet goed meer waren, maar omdat ik ze simpelweg iedere keer verlies. En wie verliest bobby pins nou niet? De kleine haarspelden lijken bijna vanzelf te verdwijnen. En toch ben je er zelf schuldig aan. Zo vind ik vaak tijdens het schoonmaken van mijn huis een bobby pin onder mijn bed, in mijn make-up tasje, in de badkamer of zelfs in de auto. Hoe kun je er nou voor zorgen dat je die dingen niet kwijtraakt. Heel simpel; begin bij de basis: zorg voor een goede opberg plek.

Bobby pin bakje

Op YouTube zijn er voldoende filmpjes te vinden waarin andere meiden opbergmethoden bedenken voor bobby pins. Want natuurlijk, jij en ik zijn niet de enigen die hetzelfde probleem ervaren. Het lege tik-tak doosje als bobby pin bakje schijnt het meest populair te zijn. Zo maak je ‘em:

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies