vitmaines_voor-langer-haar_v
Black Hair

Dit zijn de bekendste vitamines voor langer haar

Dat je haar groeit, staat vast. Het haar van de één groeit iets minder snel dan het haar van de ander. En als je lang haar wilt hebben kan het lange wachten best frustrerend zijn. Zorg er allereerst voor dat je je haar op een gezonde manier verzorgd. Dat betekent: wassen, conditioning en hydrateren. Mocht het dan nog niet lukken om je haar langer te laten worden, dan kun je je haargroei stimuleren. Er zijn verschillende vitamine(pillen) op de markt die je hiervoor kunt gebruiken. Dit zijn de bekendste vitamines voor langer haar:

Vitamines voor langer haar: Hairfinity

vitamines voor langer haar

 

Als er één merk is dat heel hard roept de haargroei te versnellen, is het Hairfinity wel. De haargroei pilletjes zijn niet aan te slepen. De pillen bevatten verschillende vitamines voor langer haar, waaronder vitamine A, C, D en het volledige vitamine B spectrum. Waarom deze vitamines de haargroei stimuleren kun je hier lezen. Ook bevatten deze pillen biotine. Deze vitamine behoort ook bij de B-vitaminen. Biotine speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, eiwitten en vetzuren. Bovendien stimuleert biotine de haargroei en helpt het de huid gezond te houden (bron). Volgens de website van Hairfinity helpt biotine ook om je haar dikker te maken.

Doe eerst je eigen onderzoek voordat je de pillen gaat slikken. Niet iedereen is heel positief over de bijwerkingen.

Before & after foto’s

vitamines-voor-langer-haar

Je kunt Hairfinity pillen kopen via de website van Hairfinity. Betaling gaat per paypal of creditcard. 1 maand voorraad kost €26.

bron: hairfinity.com

The Mane Choice

vitamines-voor-langer-haar

Deze vitaminepilletjes zijn op de markt gebracht door Courtney Adeleye, die in 2008 natural ging en op zoek was naar haarproducten die haar haargroei stimuleerde. Met haar achtergrond als verpleegkundige en die van haar man als arts ontwikkelde zij samen Manetabolism Plus haargroei vitamines voor langer haar.

Manetabolism Plus is een uitgebreid voedingssupplement dat bedoeld is om je lichaam te voorzien van de juiste vitamine voeding om haargroei, -dikte en de gezondheid te maximaliseren. De ingrediënten worden niet alleen maar geselecteerd voor het haar, maar het lichaam als geheel. Op de site staat beschreven dat je gemiddeld tussen de 30 en 60 dagen resultaat ziet. Maar er zijn ook vrouwen die al na 2 tot 3 weken resultaat zien.

 

Als je The Mane Choice op Instagram volgt, merk je dat ze veel meer willen zijn dan alleen een haarverzorgingsmerk. De CEO, Courtney Adeleye, is een motivational speaker en ook hebben ze al 72 keer de rekeningen van hun klanten betaald. Via #TheManeChoicePayMyBill kunnen volgers in aanmerking komen voor de prijs: een afbetaalde rekening. Prachtig toch?

Even nog wat before & after foto’s van deze vitamine pillen:

 

vitamines-voor-langer-haar2

bron: instagram #manetabolism

Je kunt The Mane Choice bestellen via hun website. Voor één maand pillen betaal je $25,99 exclusief verzendkosten. Zij verzenden wereldwijd. Betaling via Paypal.

Jamaican Black Castor Olie

 

jbco

Deze olie moét gewoon op nummer 1 staan. Het is één van de meest populaire oliën om haargroei te stimuleren en één van de beste vitamines voor langer haar. JBCO wordt, net als gewone castor olie, gemaakt van de bonen of zaden van de ricinus plant. Terwijl castor olie wordt geperst uit verse zaden, wordt jbco geperst uit geroosterde zaden. Zo geeft het roosteren van de zaden, de olie een hogere pH waarde. Deze hogere waarde helpt je hoofdhuid te reinigen en de poriën te openen, maar zorgt er ook voor dat de olie beter het haar binnen dringen.

vitamines voor langer haar

Je kunt JBCO gebruiken voor je haar, wimpers en wenkbrauwen. Maar het is ook prima te gebruiken voor je huid. Lees hier meer toepassingen van JBCO.

Een potje JBCO gaat echt super lang mee. Afhankelijk van je gebruik kun je er zeker 3 tot 6 maanden mee doen. Een flesje van 236 ml kost €22.95.

Een aantal foto’s die ik vond op Instagram onder #jbco:

vitamines-voor-langer-haar3

Rozemarijn olie

haargroei_versnellen_rozemarijn_olie

Een mevrouw plaatste een tijdje terug een filmpje op YouTube met de titel ‘How I Repared My Thinning Edges’. Haar haarlijn was helemaal weg en zag er hopeloos uit. Na 6 weken begon haar haar weer te groeien. Allemaal dankzij het gebruik van rozemarijn olie in combinatie met ORS Fertilizing Temple Balm. Rozemarijn olie wordt wereldwijd al jaren gebruikt om haargroei te stimuleren en de komst van grijs haar te vertragen. De olie stimuleert de bloedcirculatie op de hoofdhuid. Je hoeft er niet veel van te gebruiken. Enkele druppels per dag is al genoeg. Je kunt er ook voor kiezen enkele druppels aan je conditioner en leave-in conditioner toe te voegen.

De Tuinen Super Haar Formule

082678

Bij De Tuinen worden heel veel verschillende vitamines verkocht, zo ook ééntje speciaal voor het stimuleren van de haargroei: Super Haar Volume. ‘Het is een uitgebalanceerd complex van vitaminen, mineralen en sporenelementen voor het behoud van een goede conditie van het haar en bij verminderde haargroei.’

Ik heb deze pillen nog niet zelf geprobeerd, maar ook hier hoor ik goede verhalen over. Je moet er 3 per dag innemen en dat is best wel veel. Normale prijs is €38,99. Daar kan je dan 2 maanden mee doen. Maar De Tuinen heeft vaak acties, dus houdt dat in de gaten!

Dit waren de populairste vitamines om je haargroei te stimuleren. Welke vitamines gebruik jij?

 

foto’s: instagram @eclark6

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm