Black Hair

Dit weekend: I’M NOT MY HAIR, AM I?

im_not_my_hair_am_i

We love events! En dan natuurlijk alle events die met haar te maken hebben. Heerlijk om meer te weten te komen over ons haar, anderen hair lovers te ontmoeten en natuurlijk lekker shoppen! Dit weekend kan dat allemaal tijdens het event I’M NOT MY HAIR, AM I? Een ode aan black hair en black hair stijlen als onderdeel van TALKZO!, het platform voor debat en informatieverstrekking van Podium ZO!

Het wordt een interactief evenement met vertoningen van documentaires, een debat onder leiding van Angelique Houtveen en een leuke haarshow van de bekende black hair kappers Chokka’s en Natural Nation. Discussieer mee over de vraag of het dragen van een weave nu juist een teken van schaamte is of het niet willen accepteren van het eigen kroeshaar. En geef je mening over de invloed van donkere mannen op de haardracht van de donkere vrouw.  Natuurlijk kun je lekker shoppen bij verschillende stands zoals Geneebee, Zyllva Design, en She Sells.

Tijdens dit event valt veel te leren en te delen. Dus: kom gezellig langs!

INFO

DATUM  zondag 25 mei

TIJD  15:00 – 19:00

LOCATIE  Podium ZO! Frissenstein 78 Amsterdam

WEBSITE  www.podiumzo.nl

 

im_not_my_hair_am_i_2

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm