Black Hair

Dit moét je hebben: de Puff Cuff

Ben je natural en is de afro puff jouw meest favoriete kapsel? Dan moét je kennis maken met de Puff Cuff. Deze haar clip is een ‘remix’ van de banana clip, maar dan speciaal voor krullend en kroes haar.

Veel vrouwen lopen bij het maken van de puff tegen hetzelfde probleem aan: het vinden van het perfecte elastiekje. Want vaak kun je niet de juiste elastiek vinden of verliest een elastiek binnen mum van tijd de rek. En dat wil je nou juist niet hebben. Niet lang geleden werd er speciaal voor de Afro Puff een haarclip gelanceerd: de Puff Cuff

De Puff Cuff is ontstaan uit de gedachte om een haar accessoire te ontwikkelen die geschikt is voor vrouwen met krullend en kroeshaar. Eigenlijk heeft de Puff Cuff iets weg van de al bekende bananen clip. Deze bananen clip hebben een smallere opening en werken daarom heel goed wanneer je steil en iets dunner haar hebt.

puff_cuff

Puff Cuff vs. Bananen clip

En zo gebruik je de Puff Cuff

Het is super simpel en je kunt er heel veel verschillende haarstijlen mee creëren. Kijk je mee?

puff cuff4

puff_cuff3

puff_cuff4

 

Nu ook in Nederland te koop!

Het fijne is dat je de Bananen clip nu ook in ons landje kunt kopen. Tijdens Party Over Hair kun je de Afro Puff aanschaffen bij de stand van Natural Fresh Hair! Kom je langs? Als je nog geen kaartje hebt voor hét black hair & beauty event van het jaar, KLIK DAN HIER. Je krijgt 5 euro korting!

Meer informatie over Party Over Hair vind je op deze pagina: www.myblackhair.nl/partyoverhair

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm