Beauty

Dit is de reden waarom Lupita Nyong’o koos voor de big chop

lupita_lancome

En ja, die reden is heel erg herkenbaar! Lupita Nyong’o trok met haar rol van Patsy in de film 12 years a slave alle populariteit naar zich toe. Met haar verschijning op de verschillende rode lopers tijdens het Award-seizoen vorig jaar steeg haar populariteit alleen maar meer. Los van haar prachtige outfits, wist ze het publiek constant weer te verrassen met verschillende haarstijlen. En dat terwijl ze gewoon super kort haar heeft!

Lupita Nyong’o vertelt aan Redbook dat ze haar haar besloot kort te knippen, vanwege de schade die het had geleden door het relaxen. Maar de keuze om voor een big chop te gaan- daar had ze dagen lang over nagedacht. Inmiddels zijn we 12 jaar verder en geniet ze nog steeds van haar korte coupe.

De olie favorieten van Lupita

In een eerder interview vertelde Lupita al dat ze voor haar gezicht gek is op Kukui noot olie. Deze olie kun je als moisturizer gebruiken en is erg licht voor de huid. Kukui noot olie vindt zijn oorsprong in Hawaï. De olie is lastig te vinden in Nederland. Je vindt de olie wel steeds vaker verwerkt in huid en haarverzorgingsproducten. Een andere olie die Lupita vaak gebruikt is avocado olie om haar make-up te verwijderen. Avocado olie is heerlijk zacht en kun je dus als natuurlijke make-up remover gebruiken.  Overigens zijn veel meer soorten olien geschikt om een natuurlijke make-up remover te maken, denk aan olijfolie, castorolie en kokosolie.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies