Deze accessoires moet je hebben!

Er zijn van die leuke accessoires die je als hair lover in je collectie moet hebben. Gewoon omdat het bijvoorbeeld een bad hair day verdoezeld of juist een leuke toevoeging is aan je outfit. Daarnaast zorgen haar accessoires ook voor variatie.
De populaire winkel Natural Fresh Hair biedt tal van leuke accessoires voor het haar, voor een leuke prijs. Dit zijn onze favorieten:

Hair Bow

accessoires2
Zo simpel, maar zo leuk: een strikje voor je in je haar. Perfect voor als je deze zomer een festival bezoekt, maar ook voor een etentje met vriendinnen fleurt een strikje alles op. Bij Natural Fresh Hair heb je ruime keus in verschillende patronen. Je kunt strikjes dragen met los haar of je kunt je haar vast doen. Net wat je leuk vindt.

Head Band

accessoires
Voor deze haarbanden hoef je geen verschillende knoop technieken te beheersen. Toch zijn ze veelzijdig en kun je ze op verschillende manieren dragen. Bekijk hieronder een filmpje van YouTuber The Gabe Fix. Zij laat verschillende looks zien met de haarband

Puff Cuff

We schreven al eerder over deze geniale tool. Deze haar clip is een ‘remix’ van de banana clip, maar dan speciaal voor krullend en kroes haar.
Veel vrouwen lopen bij het maken van de puff tegen hetzelfde probleem aan: het vinden van het perfecte elastiekje. Want vaak kun je niet de juiste elastiek vinden of verliest een elastiek binnen mum van tijd de rek. En dat wil je nou juist niet hebben. Niet lang geleden werd er speciaal voor de Afro Puff een haarclip gelanceerd: de Puff Cuff
De Puff Cuff is ontstaan uit de gedachte om een haar accessoire te ontwikkelen die geschikt is voor vrouwen met krullend en kroeshaar. Eigenlijk heeft de Puff Cuff iets weg van de al bekende bananen clip. Deze bananen clip hebben een smallere opening en werken daarom heel goed wanneer je steil en iets dunner haar hebt.
De Puff Cuff werkt heel simpel, kijk maar:
accessoires
Het leuke is dat je de puff cuff ook kunt gebruiken als je dreads hebt en box braids(of ander nep haar) in hebt. Het is dus niet alleen handig voor kroes en krullend haar! Daarnaast is de puff cuff in verschillende maten verkrijgbaar voor dik en dun haar en voor kleine en grotere kinderen.
puff_cuff4 puff_cuff3accessoires accessoires accessoires
 

Wil jij deze accessoires ook?

Dat kan! Tijdens Party Over Hair is Natural Fresh Hair aanwezig en kun je de producten bekijken en uitproberen. Koop dus gauw je kaartje voor het event het mis het niet!

Bestel je tickets voor Party Over Hair