schoonheidsbehandelingen
Beauty

Deze 3 schoonheidsbehandelingen moet je absoluut een keer proberen!

Er zijn van die schoonheidsbehandelingen die het leven gewoon een heel stuk mooier en makkelijker maken. En omdat de zomermaanden om de hoek zijn – oke, het is februari/maart, maar je weet dat de tijd vliegt – en je straks veel luchtiger gekleed zal gaan, kunnen we je namens All Skins Schoonheidsinstituut de volgende behandelingen absoluut aanraden.

Permanente ontharing

 permanente-ontharing

Tenzij het je niks kan schelen en je alles gewoon wild laat groeien, is ontharen iets waar je waarschijnlijk nooit vanaf komt. Haar blijft nou eenmaal groeien. Een Brazilian wax is dan een betere optie dan scheren. Het haar kan met waxen tot wel 6 weken wegblijven. Dat is al best lang. Maar met permanente ontharing kun je voor altijd een nette bikinilijn, frisse oksels en een haarloze bovenlip krijgen.

Eigenlijk was ik best wel sceptisch over permanente ontharing, vooral bij de donkere huid. Voor permanente ontharing worden lasers gebruikt. En deze waren eigenlijk nooit geschikt voor de donkere huid. Het zou je huid kunnen verbranden en je zou er pigmentvlekken aan over kunnen houden. Bij All Skins Schoonheidsinstituut wordt gebruik gemaakt van de Elos methode. Een methode die geschikt is voor elke haarkleur en elke huidkleur. Dus nu kunnen ook wij, met de getinte tot donkere huid, ons haar permanent verwijderen!

Omdat ik mij kan voorstellen dat je er veel vragen over hebt (had ik ook), zocht ik contact op met All Skins. Dit zijn de 6 dingen die je absoluut moet weten over permanente ontharing bij All Skins:

  1. Ook al heet het permanente ontharing, 100% je haar verwijderen kan niet. Er wordt geschat dat je tot 85% van je haar permanent kwijt kan raken. En dat scheelt echt een hele hoop waxen!
  2. Je moet meerdere malen terug komen om te laseren. Afhankelijk van je haarkleur, huidkleur en huidtype wordt bepaald hoe vaak je terug moet komen. Het zijn vaak tussen de 6 tot 10 behandelingen.
  3. Bij het laseren wordt er heel veel warmte gebruikt. Bij de donkere huid blijft de warmte veel langer zitten dan bij een blanke huid. Hiervoor gebruikt de huidtherapeute icepacks. Tevens werkt de huidtherapeut met de Elos appartuur die 2 energiebronnen gebruikt waardoor er veiliger behandeld kan worden.
  4. De haren die permanent verwijdert zijn kunnen nooit meer terug komen . Wel kunnen slapende haar zakje door hormonale schommelingen geactiveerd worden.
  5. Je kent vast wel mannen die een baard hebben met ingegroeide haartjes. Ook voor hen is permanente ontharing een hele goede oplossing!
  6. Wist je dat de verzekering permanente ontharing in sommige gevallen vergoed? Check je polis!

Je kunt altijd een afspraak maken met de huidtherapeute van All Skins Schoonheidsinstituut. Geheel gratis en vrijblijvend en doet zij een huidanalyse, informeert ze je over de behandeling en kun je al je vragen stellen.

Huidverstrakking- en verbetering

Oke, voor een huidverstrakking hoef je niet meteen naar een schoonheidsspecialist. Drie keer per week sporten, zou ook heel veel moeten opleveren. Maar de e-matrix behandeling van All Skins Schoonheidsinstituut gaat toch iets verder. Het is eigenlijk een vervanging voor injectables als botox, maar dan met een veel natuurlijker resultaat. En ook deze behandeling is geschikt voor de getinte tot donkere huid!

Hoe werkt dat dan? In tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), maakt de E-matrix alleen gebruik van radio frequente energie. De oppervlakte van de huid raakt hierdoor niet beschadigd. De E-matrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. Na één behandeling van 30 minuten lijkt je huid al jonger, vitaler en strakker!

Hieronder before & after foto’s van de behandeling bij zwangerschapsstriemen. (na 2 behandelingen)

striae Striae

Ook voor deze behandeling kun je gratis een consult aanvragen bij All Skins Schoonheidsinstituut.

Donkere plekjes verwijderen

morgan_freeman

Zelf heb ik hier geen last van, maar ik ken wel genoeg vrouwen die van die donkere huidbultjes hebben. De plekjes komen vooral voor op wangen en voorhoofd, maar kunnen ook gevonden worden in nek, hals, rug of borst.

Het zijn geen moedervlekken. De donkere vormseltjes zijn eerder te vergelijken met ouderdomswratjes en fibromen. De meest bekende man met deze bultjes is Morgan Freeman.

De bultjes heten dermatosis papulosa nigra. Het is niet helemaal bekend hoe de bultjes ontstaan, maar vermoedelijk is het erfelijk. Gelukkig zijn ze niet schadelijk voor de gezondheid. Wel kunnen deze bultjes onaangenaam zijn of niet mooi gevonden worden.

Bij All Skins Schoonheidsinstituut wordt gebruik gemaakt van Coagulatie therapie om de bultjes veilig te verwijderen. Dit gaat met behulp van de ‘zapper’. Dit apparaatje lijkt op een afstandsbediening en heeft een puntige elektrode waarmee de bultjes nauwkeurig worden aangestipt. De bultjes zullen binnen een paar dagen als kleine korstjes van de huid af vallen. De huid is weer glad en egaal.

Heb je last van dermatosis papulosa nigra en wil je ze graag verwijderen? Je kunt je aanmelden voor een grondige huidanalyse, waarna de huidtherapeute beoordeeld of je huid in aanmerking komt voor de Coagulatie therapie.

 

TIP: Koop nu voor maar €39,95 een cadeaubon t.w.v €50,- euro!

Omdat All Skins Schoonheidsinstituut deze maand 3 jaar bestaat, trakteren zij! Je kunt van 1 Maart 2016 tot 31 Maart 2016 een cadeabon ter waarde van €50 euro kopen voor €39,95. Dat betekent ruim 10 euro voordeel op een behandeling. Daarbij maak je bij aankoop van de cadeaubon ook direct kans op een jaar lang massages!

All_skins_schoonheidsinstituut

 

*Voorwaarden actie: de cadeaubon is niet te gebruiken voor het boeken van huidbehandelingen bij de huidtherapeut(boven genoemde behandelingen). Je kunt bij aankoop van een cadeaubon kans maken op 12x 30 minuten massages. Op=op

Gesponsord

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm