Black Hair

De zoveelste Wash& Go die het proberen waard is

Schermafbeelding 2015-03-11 om 22.59.51

Het blijft even uitzoeken wat voor jouw het beste werkt, wanneer je een Wash & Go wilt doen. De manier waarop je deze methode uitvoert is erg belangrijk voor het resultaat, maar hangt ook af van je haartype. Het meisje in dit filmpje heeft haartype 4a en doet een Wash & Go met de bekende eco styler gel. Het proberen waard toch?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies