Black Hair

De wonderolie van Tracee Ellis Ross

Een haarverzorgingslijn zonder haarolie is tegenwoordig geen complete haarverzorgingslijn meer. Logisch, olie is hartstikke goed voor je haar en echt een must have in je eigen haarverzorging. Het merk Optimum weet dat ook en lanceerde de salon haircare 6-in-1 Miracle Oil.

Om de olie te promoten heeft het merk de Amerikaanse actrice Tracee Ellis Ross aan de haak geslagen. Tracee wordt, behalve voor haar rollen in series als CSI en Girlfriends, ook erg gewaardeerd voor haar mooie bos krullen.  Haar haar ziet er altijd op en top verzorgt uit en anders dan met haar krullen zien we haar niet vaak. Samen met de bekende natural hair blogger Curly Nikki presenteert ze, ter promotie van de olie, een aantal events voor naturals.

De olie van optimum is een mix van 6 essentiele olien: argan, kokos, jojoba, apricot, zonnebloem en avocado. In een interview met Curly Nikki vertelt Tracee hoe zij de olie gebruikt:

“Ik breng mijn producten aan terwijl ik onder de douche ben. Momenteel ben ik dol op de Optimum Salon Haircare 6-in-1 Miracle oil! Ik gebruik het op verschillende manieren. In tegenstelling tot veel andere oliën is deze olie net als water. Het komt niet langzaam uit het flesje als je het in je handen wilt doen. Als ik aan het reizen ben, probeer ik een klein beetje in mijn hand te zetten. Ik verdeel het haar en breng de olie aan. Vervolgens knijp ik het water uit mijn haar zodat de olie gelijkmatig over mijn haar wordt verdeeld. Je kunt de olie ook in een pompflesje doen. De olie is dun genoeg om gelijkmatig over mijn haar te verdelen. In de zomer is dit alles wat ik nodig heb voor een mooie wash & go.”

De ‘wonderolie’ kun je natuurlijk ook, net als andere oliën, gebruiken als hot oil treatment en leave in conditioner. Je kunt het zelfs gebruiken om op je huid te smeren! In Amerika kost de olie $9,-.

Lees de rest van het interview met Tracee hier.

 

bron: CurlyNikki.com

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm