Black Hair

De Wash & Go voor haartype 4 a/b en 3b

Schermafbeelding 2015-10-10 om 20.31.43

We krijgen er geen genoeg van: verschillende manieren waarop je de wash&go kunt uitvoeren! Voor de vrouwen met krultype 2 tot 3a een makkie, maar voor vrouwen met krultype 4 vaak een uitdaging. Hoe krijg je nou die perfecte wash & go en kun je het uberhaupt bereiken wanneer je haar heel erg kroes is? Youtube beauty guru en blogger Mo Knows Hair doet het haar van haar twee vriendinnen, eentje met krultype 4a/4b en eentje met krultype 3b. Het resultaat? Prachtig!

Bekijk de video!

video via Mo Knows Hair

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies