Black Hair

De Vixen Sew-In

Als het om weaves gaat, is het natuurlijk het mooiste als het er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Weave banen die makkelijk te traceren zijn, maken je kapsel al een stuk minder mooi en minder natuurlijk. Gelukkig zijn er kapsters die blijven vernieuwen en nieuwe technieken bedenken om de weave zo natuurlijk mogelijk te laten ogen. Met de ‘vixen sew-in’ heb je niet alleen een natuurlijk ogende weave, maar ook een weave die je op vele manieren kunt stijlen.

De vixen sew-in is een nieuwe weave techniek, die je de mogelijkheid geeft om je haar in een staart te dragen, je haar in een halve staart te doen of twee vlechten in je haar te maken. Met een traditionele weave zijn dit soort kapsels onmogelijk, omdat de weave banen dan te zien zijn. De techniek is een jaar geleden bedacht door een kapster uit Atlanta; Ms. Willa. Ze vernoemde de techniek naar de haarsalon 247 Vixen Life.

In het onderstaand filmpje wordt de techniek helder uitgelegd en zie je ook de resultaten en veelzijdigheid van de vixen sew-in.

Online zijn er veel varianten te vinden. Een andere kapster bedacht een snellere methode voor deze techniek:

Wat inspiratie:

vixen_sew_in1 vixen_sew_in2 vixen_sew_in3 vixen_sew_in4 vixen_sew_in5

foto’s: Pinterest

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm