Black Hair

De Twin Tag

twin_tag_c

Wij zijn tweeling! Nou, dat wisten jullie al. Maar Aïsha woont in Suriname en ik (Meg) woon in Nederland. Dus zo vaak zijn we niet bij elkaar. Nu was Aïsha twee weken geleden voor mijn bruiloft in Nederland en toen bedachten we dat het wel leuk zou zijn om een video samen op te nemen. Dat is de Twin Tag video geworden. Een simpele vragenlijst over het tweelingzusjes zijn. Leuk om ons zo wat beter te leren kennen. Kijk je mee?

Twin Tag

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm