Black Hair

De Tulband

 

Probeer eens een nieuwe trend: De tulband!

De tulband is een hit! Het is chique, stijlvol en ideaal voor een Bad Hair Day. Het is een hoofddeksel van Aziatische oorsprong. De tulband wordt het meest gedragen in India, met name onder Sikhs. Maar sinds 2007 begon de tulband in te komen als een musthave in de fashion world. Ik vind het ook gelijk een perfecte look om te dragen in de herfst. Het beschermt je haar tegen de regen of sneeuw  en het ziet er gelijk ook fashionable uit.

 

De wrap is eenvoudig, chic, en het kan bijna bij alles passen. Wat je alleen nodig hebt is een scheutje zelfvertrouwen om dit op de Nederlandse straten te rocken met flair. Het kan soms eng zijn but DARE TO BE DIFFERENT.

Het is vooral leuk om tulbanden te dragen met verschillende prints, of als je voor een creatieve look wilt gaan kan je net zo goed je eigen tulband look creëren. Het ziet er een stuk moeilijker uit dan het is, dus mocht je vandaag nog inspiratie nodig hebben voor je haar, kijk snel hier voor de volledige tutorial. Of bekijk even snel de foto’s hieronder, kan natuurlijk ook.

Ik ben al jaren fan en knoop met liefde een sjaal om mijn hoofd tijdens een slechte haar dag. Ik heb hier onder een paar foto’s met een tulband. Ik heb een paar van mijn Afrikaanse hoofddeksels gebruikt voor de tulband look. Het is uiteindelijk gelukt en ik ging er letterlijk mee over straat. Het was bijzonder omdat niet iedereen even een opvallende tulband in de herfst aan doet. Maar ik kreeg wel positieve reacties.

Solange Knowles is al een grote fan van de tulband!

Ga jij ook de tulband binnenkort uitproberen?

_____________________________________________

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog:  www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien