Beauty

De toekomst van mascara? Ontdek de Avon Mega Effects Mascara

Avon-Mega-Effects-Mascara-1

Als je dacht alle innovatieve mascara-borsteltjes wel gezien te hebben, dan heb je het 100% mis. Ontwikkelingen gaan door, bedrijven blijven innoveren en zo ook Avon. Het cosmeticamerk bedacht een nieuwe soort mascara waarmee wij vrouwen weelderige wimpers zouden moeten krijgen.

Een nieuwe mascara, betekent ook een geheel nieuwe look. De high tech borstel van Avon ziet er dan ook totaal anders uit dan we gewend zijn. Maar dat heeft een reden, want het bedrijf claimt dat we met dit borsteltje alle haartjes kunnen voorzien van mascara. En dat betekent: een prachtige oogopslag.

Bekijk het filmpje!

 

Wat denk jij. Wordt dit een trend of flop?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies